Notes on Location 1,2,3: Exhibition, symposium, publication

 

Notes on Location udfolder forholdet mellem det litterære og det visuelle felt på tværs af medier.

Udstillingen præsenterer syv nordiske samtidskunstnere, der alle har en konceptuel og eksperimentel tilgang til relationen mellem visuelt materiale, sprog og tekst.
 Alle arbejder de med kunstnerpublikationen, sproget, litteraturen, og de materialer der traditionelt knytter sig til bogmediet, såsom papir og forskellige former for tryk. Værkerne på udstillingen er derfor inspireret af litteraturen og sprogets muligheder, men manifesterer sig som tekst, lyd, fotografi, skulptur og installation.

Notes on Location består ud over udstillingen af et symposium og en publikation. Symposiet relaterer sig til udstillingens fokus og udfolder gennem forskellige tematikker kunstnerpublikationen som felt og genre samt sætter fokus på forholdet mellem ord, billede og litteratur. Med symposiet skabes rammerne for en udveksling mellem teori og praksis mellem forskere, kunstnere, forlæggere og forfattere fra Danmark og Norden.
Symposiet afholdes i samarbejde med Institut for Kunst- og Kulturvidenskab ved Københavns Universitet samt Det Kongelige Danske Kunstakademi d. 19. og 20. marts. Download programmet her: Symposiumprogram

Deltagende kunstnere:
Cia Rinne (SE), Amalie Smith (DK), Anngjerd Rustand (NO), Kasper Hesselbjerg (DK), Tove Storch (DK), Nanna Debois Buhl (DK) og Tanja Koljonen (FI)

 

Presse:
Interview for Kopenhagen: “Overgange i Mellemrummet
Anmeldelse for Sydsvenskan: Anmeldelse_sydsvenskan
Anmeldelse, AK247, Den Korte Radioavis